Dostępne smaki
- Ananas
- Arbuz
- Blue
- Brzoskwinia
- Cola
- Cytryna
- Czarna porzeczka
- Ice Tea
- Jabłko
- Kawa / Kawa mrożona
- Kiwi
- Malina
- Mojito
- Multi Fruit
- Pomarańcza
- Truskawka
- Wiśnia
Sposób przygotowania
1 kg granity rozpuścić w 6 litrach wody pitnej. Po dokładnym rozpuszczeniu zalać urządzenie i zamrozić do momentu uzyskania kryształków lodowych. Wyjątkowo przy sporządzaniu kawy mrożonej: 1 kg granity kawowej rozpuścić w 5 litrach mleka i 1 litrze wody pitnej.
Dostępne smaki
- Cola
- Cytryna
- Guma balonowa
- Ice Tea
- Jabłko
- Kiwi Exotic
- Lemoniada
- Malina Niebieska
- Mojito
- Pomarańcza
- Truskawka
Sposób przygotowania
1 litr koncentratu wymieszać z 7 litram i wody pitnej do uzyskania jednolitej konsystencji. Gotową granitę przelać do urządzenia i mrozić do momentu uzyskania kryształów lodowych.
Dostępne smaki
- Wanilia
Sposób przygotowania
1 kg Shake’a w proszku wsypać do 3 litrów wody pitnej. Intensywnie wymieszać w celu uzyskania jednolitej zawiesiny. Odstawić na 15 minut (najlepiej do lodówki). Przed wlaniem do zbiornika zamrażającego ponownie dokładnie wymieszać.
Dostępne smaki
- Gofry Poznańskie
- Gofry Wytrawne
Sposób przygotowania
1 kg koncentratu należy wymieszać z 1 litrem wody pitnej oraz 0,25 litra oleju. Składniki należy dokładnie wymieszać i piec w gofrownicy w temperaturze 210-230C przez około 4-5 minut. Pieczemy na złoty kolor.