Dostępne smaki
- Śmietankowe
- Waniliowe
- Czekoladowe
Sposób przygotowania
1 kg koncentratu wymieszać z 2 litrami wody pitnej w celu uzyskania jednolitej konsystencji. Następnie odstawić na 15 minut (najlepiej do lodówki). Przed wlaniem do zbiornika ponownie dokładnie wymieszać.
Dostępne smaki
- Ananas
- Arbuz
- Banan
- Biała Czekolada
- Brzoskwinia
- Cytryna
- Czarna Porzeczka
- Czarny Kokos
- Czekolada
- Czerwona Pomarańcza
- Gruszka
- Jabłko
- Jagoda
- Kawa
- Kiwi
- Kaktus
- Kinder Bueno
- Mango
- Malina
- Niebieska Malina
- Pomarańcza
- Nutella
- Poziomka
- Pistacja
- Słony Karmel
- Śmietana
- Śmietankowo-Karmelowe
- Truskawka
- Wanilia
- Wiśnia
- Żurawina
Sposób przygotowania
1 kg koncentratu lodowego w proszku wsypać do 2-2,5 litra wody pitnej i intensywnie wymieszać w celu uzyskania jednolitej zawiesiny, następnie odstawić na 15 minut (najlepiej do lodówki). Przed wlaniem do zbiornika zamrażającego ponownie dokładnie wymieszać.
Dostępne smaki
- pomarańczowe,
- truskawkowe,
- cytrynowe,
- jabłkowe.
Sposób przygotowania
1 kg koncentratu wymieszać z 2 litrami wody pitnej w celu uzyskania jednolitej konsystencji. Następnie odstawić na 15 minut (najlepiej do lodówki). Przed wlaniem do zbiornika ponownie dokładnie wymieszać.
Dostępne smaki
- śmietankowe,
- śmietankowo-karmelowe,
- waniliowe,
- czekoladowe.
Sposób przygotowania
1 kg koncentratu lodowego w proszku wsypać do 2 litrów wody pitnej intensywnie wymieszać w celu uzyskania jednolitej zawiesiny, następnie odstawić na 15 minut (najlepiej do lodówki). Przed wlaniem do zbiornika zamrażającego ponownie dokładnie wymieszać.