Dostępne smaki
- śmietankowe,
- waniliowe,
- truskawkowe,
- czekoladowe.
Sposób przygotowania
1 kg koncentratu wymieszać z 2 litrami wody pitnej w celu uzyskania jednolitej konsystencji. Następnie odstawić na 15 minut (najlepiej do lodówki). Przed wlaniem do zbiornika ponownie dokładnie wymieszać.
Dostępne smaki
- śmietankowe,
- waniliowe,
- śmietankowo-karmelowe,
- słony karmel,
- cytrynowe,
- gruszkowe,
- bananowe,
- brzoskwiniowe,
- ananasowe,
- mango,
- kaktus,
- morelowe,
- pomarańczowe,
- truskawkowe,
- poziomkowe,
- arbuzowe,
- wiśniowe,
- malinowe,
- jagodowe,
- żurawinowe,
- czarna porzeczka,
- kawowe,
- kiwi,
- pistacjowe,
- jabłkowe,
- czekoladowe,
- nutella,
- multi fruit,
NOWOŚĆ ! BIAŁA CZEKOLADA i KINDER BUENO
Sposób przygotowania
1 kg koncentratu lodowego w proszku wsypać do 2-2,5 litra wody pitnej i intensywnie wymieszać w celu uzyskania jednolitej zawiesiny, następnie odstawić na 15 minut (najlepiej do lodówki). Przed wlaniem do zbiornika zamrażającego ponownie dokładnie wymieszać.
Dostępne smaki
- pomarańczowe,
- truskawkowe,
- cytrynowe,
- jabłkowe.
Sposób przygotowania
1 kg koncentratu wymieszać z 2 litrami wody pitnej w celu uzyskania jednolitej konsystencji. Następnie odstawić na 15 minut (najlepiej do lodówki). Przed wlaniem do zbiornika ponownie dokładnie wymieszać.
Dostępne smaki
- śmietankowe,
- śmietankowo-karmelowe,
- waniliowe,
- czekoladowe.
Sposób przygotowania
1 kg koncentratu lodowego w proszku wsypać do 2 litrów wody pitnej intensywnie wymieszać w celu uzyskania jednolitej zawiesiny, następnie odstawić na 15 minut (najlepiej do lodówki). Przed wlaniem do zbiornika zamrażającego ponownie dokładnie wymieszać.