Dostępne smaki
- czarna porzeczka,
- ananasowy,
- pomarańczowy,
- brzoskwiniowy,
- wiśniowy,
- energy,
- truskawkowy,
- jabłkowy,
- cytrynowy,
- kawowy / kawa mrożona,
- mojito,
- arbuzowy,
- cola,
- malina,
- multi fruit,
- cola,
- malina,
- mojito,
- kiwi.
NOWOŚĆ ! ICE TEA, MARCHEWKA
Sposób przygotowania
1 kg granity rozpuścić w 6 litrach wody pitnej. Po dokładnym rozpuszczeniu zalać urządzenie i zamrozić do momentu uzyskania kryształków lodowych. Wyjątkowo przy sporządzaniu kawy mrożonej: 1 kg granity kawowej rozpuścić w 5 litrach mleka i 1 litrze wody pitnej.
Dostępne smaki
- energy,
- jabłkowy,
- czarna porzeczka,
- mojito,
- truskawkowy,
- pomarańczowy,
- wiśniowy,
- cytrynowy,
- cola,
- multi fruit.
NOWOŚCI ! LEMONIADA, GUMA BALONOWA, MALINA NIEBIESKA, KIWI-EXOTIC, ICE TEA
Sposób przygotowania
1 litr koncentratu wymieszać z 7 litram i wody pitnej do uzyskania jednolitej konsystencji. Gotową granitę przelać do urządzenia i mrozić do momentu uzyskania kryształów lodowych.
Dostępne smaki
SHAKE oferujemy o smaku waniliowym. W zależności od rodzaju Shake’a można dodać: syropy smakowe, owocowe, kawę, nutelle, itd.
Sposób przygotowania
1 kg Shake’a w proszku wsypać do 3 litrów wody pitnej. Intensywnie wymieszać w celu uzyskania jednolitej zawiesiny. Odstawić na 15 minut (najlepiej do lodówki). Przed wlaniem do zbiornika zamrażającego ponownie dokładnie wymieszać.
Dostępne smaki
Gotowe gofry możemy podawać z dodatkami, takimi jak sosy czy polewy, które również są dostępne w naszej ofercie sprzedaży.
Sposób przygotowania
1 kg koncentratu należy wymieszać z 1 litrem wody pitnej oraz 0,25 litra oleju. Składniki należy dokładnie wymieszać i piec w gofrownicy w temperaturze 210-230C przez około 4-5 minut. Pieczemy na złoty kolor.